Forums » General

Why this does happen

    • 3 posts
    January 14, 2017 5:05 AM PST

    When i try to start the game this message appears:

     

    The browser could not allocate enough memory for the WebGL content. If you are the developer of this content, try allocating less memory to your WebGL build in the WebGL player settings.

     

    Any help?

  • Max
    • Moderator
    • 448 posts
    January 14, 2017 5:13 AM PST

    Are you playing on FireFox? If so try using Chrome

    • 3 posts
    January 14, 2017 5:19 AM PST

    Thanks, now it's working

  • January 14, 2017 5:20 AM PST

    Max where is my 50k cash bro?

  • Max
    • Moderator
    • 448 posts
    January 14, 2017 5:22 AM PST

    umut38 said:

    Max where is my 50k cash bro?

     

    You need to enter the game for it to be added

  • January 14, 2017 5:23 AM PST

    okey thanks again welcome :)

    • 142 posts
    January 14, 2017 5:23 AM PST

    I have a blank screen?. Solution? tried it on both mozilla and chrome

  • Max
    • Moderator
    • 448 posts
    January 14, 2017 5:25 AM PST

    xKietsu said:

    I have a blank screen?. Solution? tried it on both mozilla and chrome

     

    Check the first part (1.) of this post: http://warmerise.com/forums/topic/2/warmerise-2017

    Your browser may not support WebGL 2 yet


    This post was edited by Max at January 14, 2017 5:25 AM PST
    • 142 posts
    January 14, 2017 5:29 AM PST

    For Chrome it said this http://prntscr.com/dvismc. Firefox it does not support, But it still blank page for chrome


    This post was edited by xKuzuri at January 14, 2017 5:30 AM PST
    • 3 posts
    January 14, 2017 5:35 AM PST

     

    can anyone help me for this? im using google chrome 

    • 193 posts
    January 14, 2017 5:41 AM PST

    This error came with the 42th version of Google Chrome. It will be fixed by them soon (as they told). You can try using FireFox until they fix that bug.


    This post was edited by DeathBringer908 at January 14, 2017 5:41 AM PST
    • 3 posts
    January 14, 2017 6:44 AM PST

    Max I'm using the google chrome but It's Incompatible

    I tried to install firefox but even so I have lag

    And it's not just me

    Please fix this, I love this game, Thank You.

    • 3 posts
    January 14, 2017 6:51 AM PST

    I updated chrome, firefox and exploror but it leaves me at a blank white screen. Is there anything I could do ?

     

    • 11 posts
    January 14, 2017 7:18 AM PST

    Max When I play in the mozilla is slow the game with 3 fps and when I play in the chrome is the same and I already put to verify the WebGL 2 and do not support in the two tell me what I can do please

    • 328 posts
    January 14, 2017 7:26 AM PST

    WebGL is enabled by default in all web browsers.

    First time loading the game it takes time to load. Give it a minute or 2.

     

    • 11 posts
    January 14, 2017 7:31 AM PST

    To load if I load the bad is the fps that are low and there is much lagg can not play

    • 328 posts
    January 14, 2017 8:10 AM PST

    Yeah, Unity WebGL platform isn't stable, blame Unity for that.

    *Shameless promotion*  You can try these steps:

    http://warmerise.com/forums/topic/9/guide-faster-gaming

    If that doesn't work, wait for Max.

    • 11 posts
    January 14, 2017 8:11 AM PST

    It does not work I already did it with both browsers

    • 328 posts
    January 14, 2017 8:16 AM PST
    Yup Blame WebGL.
    Max did say he gets 200Fps in unity editor but everyone here is getting 3fps capped at times.
    • 3 posts
    January 14, 2017 8:30 AM PST

    download google chrome 56 it works for me now. yea i average 4fps and in a good room i get 10fps.

     

  • January 14, 2017 9:10 AM PST

    39 fps- 5fp in a full match

    • 328 posts
    January 14, 2017 9:17 AM PST

    Max I got was 40fps, lowest is 1fps

    • 9 posts
    January 14, 2017 10:19 AM PST

    ok so when i play my fps is  5 or lower  and my ping goes to infinitty and beyond what is up here.....

    here is the proof

     

    http://prntscr.com/dvm6nl

    in picture look at my ping

    i have no clue what to do

    so before webgl it was perfect now .......


    This post was edited by Boletusam at January 14, 2017 10:28 AM PST
    • 328 posts
    January 14, 2017 10:24 AM PST

    > Flush your DNS

    > Make sure other programs aren't using internet

    > Take a speed test

    > If nothing works, Blame WebGl

    • 9 posts
    January 14, 2017 10:27 AM PST

    Zero said:

    > Flush your DNS

    > Make sure other programs aren't using internet

    > Take a speed test

    > If nothing works, Blame WebGl

    ok laast one got me like lmfao