Groups

 • 19 members led by xBlitz
  We are Salty and we are Plebs join us now
 • 35 members led by TaTa999
  We will fight together.
 • 49 members led by General608
  Everyone is welcome.
 • 6 members led by ZProArtizzz
  +2.00 KDR

  +30 KillStreak
 • 36 members led by Dragon50005
  Only greek players can join-or-friends
 • 6 members led by xPsycho
  Only for Popos.
 • 4 members led by Jotic
 • 48 members led by xVeteran2012
  Krijuar më 14/02/19, kërkon 20+ ose ndonjë Killistreak tjetër para se të bashkohet me klanin ku mund të kërkoni për oficerë si fire131 ose TobtFox. A jeni këtu dhe dëshironi të jeni oficer? Sugjeroj dy ose tre njerëz me aftësi të mira lojrash. faleminderit
 • 30 members led by Mathgeek1003
  Yeet bois
 • 258 members led by super1990
  This group accepts any type of players (novice, regular and professional), this group does not incite the offensive with the police S.W.A.T. just join and have fun

  Traducido:
  Este grupo acepta cualquier tipo de jugadores (novatos, regulares y profesional...  more